Vilamarxant crea un nou Pla Estratègic de Turisme Sostenible

Este treball servirà per a posicionar al municipi en el mapa turístic de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Turisme, ha creat un nou Pla Estratègic de Turisme Sostenible després de treballar en les seues línies mestres des de fa més de quatre anys. 

Xavier Jorge, primer tinent d’alcalde, i Teresa González, regidora de Turisme, s’han reunit amb María José Viñals, de la Universitat Politècnica de València i catedràtica especialitzada en turisme, per a perfilar el treball que s’ha realitzat. 

Este pla estratègic marcarà el camí per a treballar en l’àrea de turisme durant els pròxims anys en l’àmbit municipal i suposarà una millora fonamental en les línies mestres del turisme local en el futur. 

Després de diverses reunions i un procés participatiu amb la ciutadania, el Pla Estratègic és ja una realitat que servirà per a posicionar a Vilamarxant en el mapa turístic de la Comunitat Valenciana. 

Així mateix, s’han posat les bases per a crear una nova àrea recreativa a l’entorn del riu Túria, al costat del pont de la Barca, que es convertirà en un referent comarcal ja que comptarà amb zona d’esplai, taules, àrees de jocs infantils i pàrquing en un entorn privilegiat. 

Xavier Jorge, primer tinent d’alcalde, ha explicat que este és un pas molt important per al futur del municipi: “La creació del Pla Estratègic de Turisme és fonamental per al desenvolupament turístic de Vilamarxant, ja que gràcies als processos participatius i als coneixements de professionals tindrem els fonaments del turisme local dels pròxims anys”. 

“Açò és una fita per a Vilamarxant ja que, a poc a poc, posarem en marxa les línies mestres que ens ofereix el document. Entre altres projectes, crearem una àrea recreativa en el riu Túria que serà un punt de trobada tant de la nostra ciutadania com de tots els visitants al nostre municipi”, ha agregat Teresa González, regidora de Turisme. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà