El Camp de Túria en risc alt per altes temperatures

calor

En la jornada de hui s’espera que s’aconseguisquen màximes de 37 graus

La Conselleria de Sanitat ha establit per a aquest dimarts el nivell de risc alt (roig) en 51 municipis de set comarques de la província de València, així com també ha alertat del nivell mitjà (taronja) pel mateix fenomen meteorològic en localitats de 25 comarques.

Segons les prediccions realitzades en el marc de la vigilància del Programa de prevenció i atenció als problemes de salut derivats d’altes temperatures, s’observa nivell de risc alt en localitats de Camp de Túria, L’Horta Nord, La Costera, La Foia de Bunyol, La Ribera Alta, La Serrania i a La Vall d’Albaida.

Així, els municipis per als quals Sanitat ha establit el nivell de risc alt al Camp de Túria són Loriguilla, Riba-roja de Túria, Benaguasil, Benissanó, la Pobla de Vallbona, Llíria, Vilamarxant, mentre que a la Ribera Alta estan en risc alt Alberic, Algemesí, Alzira, Antella, Benimodo, Benimuslem, Carcaixent, Carlet , Gavarda, Guadassuar, l’Alcúdia, Massalavés, Tous, Alcàntera de Xúquer, Beneixida, Càrcer, Castelló (Vilanova de Castelló), Cotes, l’Ènova, la Pobla Llarga, Manuel, Rafelguaraf, Sant Joanet, Sellent, Senyera i Sumacàrcer.

També en els municipis de Barxeta, el Genovés, la Granja de la Costera, la Llosa de Ranes, Llocnou d’en Fenollet i Vallés, a la comarca de La Costera; a Cheste i Dos Aguas, a la comarca de La Foia de Bunyol; en els de Bugarra, Domeño, Gestalgar i Pedralba, a la comarca de La Serrania; i els d’Otos, Bellús, Benigànim, Benissuera, Montaverner, de la comarca de la Vall d’Albaida. L’únic municipi de l’Horta Nord amb alerta roja és Paterna.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà