Un derbi del Camp de Túria als Estats Units

Jaime Rozalén i Javier Losa, jugadors de Marines i Llíria, es van enfrontar aquest passat dissabte

Mai abans un derbi de la comarca del Camp de Túria s’havia disputat tan lluny de les seues cases. Almenys entre aquests dos jugadors. Jaime Rozalén i Javier Losa, naturals de Marines i Llíria, i formats en les categories inferiors del Llíria U.D, es van veure les cares aquest passat dissabte en el partit classificatori per al rànquing.

La trobada, amb victòria de William Penn per dos gols a zero sobre Governors State, Rozalén contra Losa, ha sigut el primer partit que dos jugadors de l’esport rei de la mateixa comarca s’han enfrontat en un encontre oficial als Estats Units.

Jaime Rozalén, natural de Marines, forma part del primer equip de la William Penn University en el qual va aconseguir accedir gràcies a les beques esportives que ofereix el centre educatiu.

Per part seua, Javier Losa va aterrar en nord américa després d’aconseguir un contracte en la Governors State University d’Illinois. L’esportista ha recalat als Estats Units després de completar diverses temporades en l’elit del futbol base de la Comunitat Valenciana.

Nico Marco, regidor d’esports de l’Ajuntament de Llíria, va declarar que “sé el que és adaptar-se a un nou ambient en el qual a més has d’estudiar en un altre idioma: dur, però també molt il·lusionant. Estic convençut que els dos ho aconseguiran i aconseguiran els seus objectius personals i esportius, els conec des de xicotets i em consta que són perfectament capaços. Per a Llíria és un orgull tindre dos jugadors que s’han format ací i que, gràcies al seu esforç esportiu i acadèmic han aconseguit gaudir d’aquesta oportunitat tan important en les seues vides. Jaime i Javier són un bon exemple per als xiquets i xiquetes que estan hui dia formant-se en les pedreres dels nostres clubs. L’Ajuntament valora i agraeix aqueix treball que realitzen els clubs en els diferents esports i categories.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà