Metrovalencia i MetroBus seran gratis aquest divendres pel Dia sense Cotxe

Autobus

Les validadores estaran obertes durant tot este divendres

Els serveis de Metrovalencia i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València) seran gratuïts per als usuaris aquest divendres amb motiu del Dia sense Cotxe, en què la Generalitat facilita l’accés sense cost dels transports autonòmics durant tota la jornada.

Aquesta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i recordar que el transport públic és un mitjà segur.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha animat a la ciutadania “a deixar el cotxe aparcat a casa i utilitzar el transport públic com a prova indiscutible de l’aposta per una mobilitat equilibrada”.

Pradas ha assenyalat que és “una oportunitat d’avançar en el que una societat moderna com la valenciana ens exigeix, que és facilitar un transport públic de qualitat, eficient, sostenible, amb un respecte al medi ambient que el vehicle privat no pot oferir”.

La Generalitat està fent un “gran esforç” planificador i inversor per afavorir una mobilitat equilibrada “que ha de ser funcional, segura, universal i saludable”, ha indicat.

Per a facilitar l’accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de Metrovalencia estaran oberts des de l’inici del servei a la finalització d’aquest divendres. Les validadoras quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà