Caixa Popular i ATA uneixen esforços per a impulsar als autònoms

Les entitats renoven el seu acord de col·laboració

La Asociación de Trabajadores Autónomos de la Comunidad Valenciana (ATA) i Caixa Popular renoven el seu acord de col·laboració per donar suport autònoms associats amb condicions avantatjoses en els productes financers.

Aquesta aliança permet beneficiar-se de condicions especials en els comptes de Caixa Popular i en una àmplia gamma de productes i serveis financers com Finanzàs, que possibilita al client contractar un préstec sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular, o la Targeta de Compra Local, que finança les compres fins a 6 mesos sense interessos.

L’acord s’ha signat en els Serveis Centrals de Caixa Popular per part de Vicent Vengut, responsable d’Autònoms i Comerços de l’entitat financera valenciana, i Alberto Ara, president d’ATA Comunitat Valenciana.

ATA representa al col·lectiu d’autònoms a Espanya i s’encarrega de defensar els drets dels autònoms, assessorar-los en temes fiscals i legals i oferir formació especialitzada, entre altres.

Per part seua, Caixa Popular és una cooperativa de crèdit valenciana que té entre els seus objectius generar riquesa i dinamisme comercial en la societat valenciana, especialment als pobles i barris on té presència.Les inversions creditícies de l’entitat es van situar en 2022 en 1.877 milions d’euros, la qual cosa implica un creixement del 18.95% respecte al 2021.

Amb aquesta signatura, ambdues entitats contribueixen al desenvolupament econòmic i empresarial de la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà