De sorteig de la Grossa a la cavalcada de Reis, el Nadal més valencià en À Punt

apunt

La radiotelevisió pública ofereix els actes més destacats d’aquestes festes

À Punt ha preparat per als valencians una programació especial per a disfrutar des de casa de les festes de Nadal. Del sorteig de la Grossa a la tradicional cavalcada de Reis, passant per les campanades i altres continguts que no poden faltar les dues setmanes de Nadal.

La programació especial comença amb el resum de l’any, que porta per títol 2023: Any d’alta temperatura. El repàs dels fets més destacats, els que més han marcat els valencians, serà aquest dijous 21 de desembre, a les 22 hores.

El divendres 22 de desembre és el dia del sorteig de la Grossa de Nadal i, des de les 8:30 hores, À Punt estarà en directe informant dels premis que cauen a la Comunitat Valenciana i mostrant les històries dels afortunats. Mathies Muñoz i Amparo Fernández per televisió, i Òscar Martínez, Clara Castelló i Gemma Juan, per la ràdio.

El diumenge 24 de desembre, a les 21 hores, la radiotelevisió valenciana emet el tradicional missatge nadalenc del rei Felip VI. I el dia 31 de desembre a les 14:00 hores, serà el torn del també tradicional missatge institucional del president de la Generalitat, Carlos Mazón.

Dia de Nadal, entreteniment i capítol especial de L’Alqueria

El dilluns 25, À Punt ha preparat una vesprada d’entreteniment amb un especial Nadal del concurs Atrapa’m si pots amb Òscar Tramoyeres i cinema per a disfrutar en família. 

A les 22:00 hores, À Punt emetrà un capítol especial de L’Alqueria amb el títol «Quan era blanc el Nadal». Els espectadors veuran com se les arregla Tonet per a tornar la il·lusió als habitants del poble i que s’ajunten a celebrar la nit de Nadal.

Programació nadalenca cada dia i per a tots els públics

Dimarts 26, a partir de les 22:00 hores, el concurs gastronòmic Cartes en joc celebra Nadal amb els restauradors de la Ribera Alta. En aquest cas, Jordi Garrido ha visitat l’Énova, Carcaixent i Alzira per a buscar el millor putxero de Nadal de la comarca. Harmonia nadalenca, però també competició d’alt nivell en un programa especial que et farà salivar des del primer moment.

Valencians al món visitarà ciutats que viuen Nadal de manera intensa. Així, el dimecres 27 ens acosta l’ambient de Copenhaguen i com és passar un Cap d’Any inoblidable des de París, la ciutat de la llum.

Les vesprades venen plenes de suggeriments per al temps de Nadal en família en Som de casa amb Ximo Rovira i Gemma Payà. El programa ja prepara els continguts de proximitat més tradicionals, en què no faltaran els betlems, festes, receptes i nadales més nostres. I en acabar el magazín, els somriures estan garantits amb l’humor anglés de Mr. Bean, que torna a À Punt per Nadal a les 19.15 h, abans del programa gastronòmic. La cuina de Morera té la carta més completa i deliciosa amb receptes nadalenques que es poden preparar en directe amb Jordi Morera i Ana Sirvent.

Un Nadal de desitjos i missatges per a Campanades al 24

La programació de la nit de Cap d’Any començarà amb un aperitiu deliciós que el programa Tàp Zàping ha preparat amb Lluís Cascant i que repassa amb humor els millors moments viscuts a la televisió. 

Després vindrà Campanades al 24: els desitjos, amb esquetxos divertits de cares conegudes i un Òscar Tramoyeres que ens mostrarà com seria el futur si es compliren les seues peticions.

I el moment més esperat serà quan els valencians canviem d’any des de la plaça de l’Ajuntament de València amb els estimats Ximo Rovira i Àlex Blanquer. Un final de festa apoteòsic amb música, focs d’artifici i les reporteres Berta Bàidez i Nerea Sanfe mostrant el directe com viu la gent l’última nit de l’any. La matinada serà una festa amb karaoke amb Cantem-li al 2024!

La novetat és que els espectadors poden participar en aquest adeu al 2023 enviant a través de les xarxes i del web d’À Punt (www.apuntmedia.es)  felicitacions i desitjos.

El 5 de gener, enorme dispositiu per a retransmetre la Cavalcada de Reis d’Alcoi

Aquest 5 de gener, la radiotelevisió pública valenciana realitzarà el desplegament tècnic més gran fet mai en Reis. À Punt retransmetrà la Cavalcada de Reis d’Alcoi, la més antiga d’Espanya, i declarada com a bé d’interés turístic nacional, amb catorze càmeres i un dron per a imatges aèries. Acompanyarem Ses Majestats i els patges en el recorregut pels carrers de la localitat i entrarem a les cases dels xiquets alcoians, que rebran els regals en directe. Un dispositiu que pretén mostrar la il·lusió i l’emoció del dia més màgic per als menuts de la casa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà