Sanitat posarà en marxa la reforma integral de l’Hospital Doctor Moliner

doctor moliner

Suposarà una inversió de prop de 16 milions d’euros

La Conselleria de Sanitat invertirà prop de 16 milions d’euros en la reforma integral de l’Hospital Doctor Moliner, un centre d’atenció a pacients crònics i de llarga estada, un procés que començarà l’any vinent.

El conseller de Sanitat, Marcià Gómez, ha visitat aquest dimecres l’hospital Doctor Moliner, a Serra (València), i ha anunciat que contempla en els pressupostos de 2024 una partida de 800.000 euros destinada a l’inici de la rehabilitació integral del centre hospitalari.

El conseller, que ha mantingut una reunió amb el director de l’hospital, Amadeo Bellés, i la resta de l’equip directiu i caps de servei, ha assenyalat que la redacció de l’avantprojecte de reforma integral és imminent.

El centre presenta una sèrie de mancances que es van detectar en 2017 i en aquest temps no s’han solucionat, segons el conseller, que afirma que no es poden permetre més pegats en aquest hospital, “estratègic en l’atenció sociosanitària”.

Ha apuntat a la importància de mantindre l’activitat assistencial durant el desenvolupament de les primeres obres, donada la vulnerabilitat dels pacients -crònics i pluripatològics- de manera que el projecte es dissenyarà perquè les actuacions es realitzen amb la màxima seguretat i sense afectar la qualitat i al ritme assistencial.

Les primeres actuacions que es realitzaran l’any que ve consisteixen en la reparació dels *antetechos de les terrasses, les cobertes i determinats elements de la façana. Posteriorment, es licitaran les obres de rehabilitació integral.

L’hospital Doctor Moliner, que va entrar en funcionament en 1943, disposa de 186 llits i para atenció sociosanitària als departaments de salut de Sagunt, Arnau-Llíria, Clínic, General, la Fe, Requena i la Ribera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà