DJ Butoni llança el nou himne de les Falles

La fereta de La Colla d’À Punt canta ‘Falles’, una paròdia de ‘Zorra’

Entre masclet i masclet, DJ Butoni llança la cançó Falles per a celebrar-les. És una paròdia de “Zorra” del grup Nebulossa per a contar-nos en clau d’humor com vivim les valencianes i els valencians la festa de les Falles.

Butoni és una fereta descarada i enamorada dels coets, que considera una eina perfecta per a espantar a tot el món. Per això, no s’ha volgut perdre les Falles, un moment perfecte per a tirar petards i recórrer tots els espectacles pirotècnics de les festes, els favorits d’aquesta espantacriatures. Fins i tot es clava al balcó de l’Ajuntament de València, davant de les falleres majors, per a gaudir de la mascletà.

El DJ ha comptat amb les seues amigues feretes, que li fan els cors en aquest tema i participen en el videoclip. Totes s’han posat el mocador valencià i ballen al ritme d’aquest èxit, que ara vol convertir-se en l’himne de les Falles del 2024.

Amb aquesta paròdia, DJ Butoni homenatja les Falles al seu estil, i parla de tots els actes fallers i de com els valencians, valencianes i visitants no ens en perdem cap. Perquè estem de “festa en Falles nit i dia”. 

En el videoclip veiem com repassa els actes fallers, com ara la despertà, la mascletà, els castells de focs d’artifici, la música de les revetles… fins i tot disfruta de “l’olor d’oli fregit” que sempre envolta les falles.

Ja està ací “Falles” per a no parar de cantar-la en les jornades falleres! Es pot aprendre la lletra entrant al web de La Colla o en el canal de YouTube de La Colla, i ballar-la totes les revetles, les mascletaes i la resta d’esdeveniments fallers.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà