El PSOE li dona al PP l’alcaldia de Gàtova

jesus salmeron

Contigo era la llista més votada

El candidat del PP, Jesús Salmerón, és el nou alcalde de Gàtova, gràcies a un acord d’investidura aconseguit amb el PSOE. Finalment s’ha complit el guió denunciat per Amb tu la setmana prèvia a la celebració del ple.

L’única regidora del Partit Socialista, María José Arias, ha votat en l’elecció de l’alcalde al candidat del PP, a pesar que la llista més votada havia sigut la d’Amb tu.

Tant el partit que ha governat els últims huit anys, com el PP havien empatat a tres regidors, però Contigo havia sumat més vots. Pel que l’abstenció de la socialista li haguera permés a Andrés Sanz accedir a l’alcaldia.

Des de Contigo segueixen sense comprendre després del ple com “el PSOE ha donat el seu vot gratuïtament al PP”.

En sentit afigen que “ens han deixat fora i la candidata del PSOE ha deixat clar en públic que li dona el vot al PP però passa a l’oposició” i que per tant no formarà part d’un govern amb els populars.

La formació fins ara en el govern havia tractat d’arribar a un acord tant amb populars com amb socialistes per a formar un executiu local amb majoria, fins i tot compartint l’alcaldia, una oferta que va ser rebutjada per tots dos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà