Els veïns de l’Eliana podran proposar els candidats als Premis Ciutadania

 

ciutadania eliana 2016

Les propostes es podran fer a arribar a l’organització fins al 5 de novembre

Un any més, l’Eliana es disposa a celebrar els seus Premis Ciutadania, que enguany compliran la seua novena edició. Es tracta d’uns guardons que reconeixen a aquelles persones o col·lectius que, amb el seu esforç i dedicació, han influït de manera positiva en el desenvolupament de l’Eliana, en àmbits com la cultura, l’empresa, l’educació, el món de l’esport, de l’empresa o l’acció social. Es varen crear en 2008, coincidint amb el 50 aniversari de la independència del poble, i s’han mantingut amb els anys.

Enguany, i com a novetat important, qualsevol persona podrà proposar al jurat un candidat o candidats a les diferents categories dels Premis. I ho podrà fer fins al pròxim 5 de novembre, mitjançant el següent correu electrònic, en el qual comunicaran la seua proposta: Premisciutadania@leliana.es.

En anys anteriors ja es realitzaven este tipus de propostes de manera informal, però enguany s’ha volgut reglamentar la participació ciutadana en els premis. “L’objectiu és incrementar el nombre de veus i arribar a tots els racons de la nostra societat”, ha afirmat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà