L’Eliana millorarà en 2018 els accessos a l’autovia CV-35

cv 35 eliana

Obres Públiques de la Generalitat atendrà les peticions per a modificar punts conflictius i arreglar les voreres i el carril bici

L’Ajuntament de l’Eliana ha rebut recentment a l’equip tècnic de la Conselleria d’Obres Públiques de la Generalitat per a estudiar les necessàries millores en l’accessibilitat i seguretat en els accessos d’entrada i eixida a la CV-35. La Conselleria s’ha compromès a atendre les peticions del Consistori en 2018, després de diverses reunions mantingudes entre l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i el Director General d’Obres Públiques, Carlos Domingo.

La prioritat és millorar el carril de desacceleració i la rotonda d’eixida 16 de la CV-35 (on es troba la tenda Decathlon). Es planteja crear un segon carril d’accés a la rotonda i millorar les voreres i el carril bici. En este punt s’han produït diversos accidents recentment i, segons fonts municipals, és una necessitat urgent millorar la situació.

A més, es pretén modificar el carril d’entrada per la carretera CV-375 en direcció l’Eliana cap al poliesportiu, per tal de descongestionar l’eixida de l’Eliana a la CV-35. També s’estudiarà la col·locació de pantalles acústiques per a mitigar el soroll de l’autovia.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha afirmat que “en dos anys la nova Generalitat i Diputació han atès totes les peticions de l’Ajuntament que abans queien en sac trencat, han tornat a encendre els fanals de l’autovia i els accessos de l’Eliana, han millorat la recollida de pluja en carreteres on es produïen inundacions i ara van redissenyar, juntament amb nosaltres, els accessos principals al municipi”.

Per la seua part, la regidora d’Urbanisme, Mercedes Berenguer, ha assenyalat que “totes aquestes accions reforcen la nostra idea de ciutat amable amb el medi ambient i els vianants, incrementant la seguretat i accessibilitat en els nostres desplaçaments”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà