La Carrera d’Arbres i Castells recorrerà el dissabte 10 de març els carrers de l’Eliana

La prova busca ser més universal i augmentar la participació

La nova edició de la Carrera d’Arbres i Castells recorrerà els 17 municipis adherits a la Mancomunitat del Camp de Túria, entre ells l’Eliana, el pròxim cap de setmana i és que la prova constarà d’un total de 200 km distribuïts en 15 etapes que combinen proves de trail i asfalt i que han sigut dissenyades per a recórrer alguns dels paratges i escenaris més espectaculars de la comarca.

Així ho ha indicat el consistori elianer en un comunicat on ha destacat l’etapa que recorre el Castell del Real situat entre Olocau i Marines, el castell de Bétera o el Reial Monestir de Sant Miquel de Llíria o els paratges del Parc Natural de la Serra Calderona. L’edició començarà el dissabte 10 de març a les 8.00 hores a Domenyo i seguirà per les diferents localitats de la comarca fins a finalitzar a Llíria el diumenge 11 a les 13.50.

Com en altres edicions anteriors, l’Eliana serà un dels municipis pels quals transcorrerà una de les 15 etapes de la carrera. Concretament, la que es realitzarà el dissabte 10 de març i arrancarà en la localitat veïna de Sant Antoni de Benaixeve. La ruta seguirà cap al bosc de la Vallesa, emmarcat dins del Parc Natural del Túria fins a endinsar-se finalment a l’Eliana. La meta se situarà en la plaça d’Europa i els participants hauran de recórrer un total de 10,81 km.

L’hora d’eixida serà a les 12.50 i el temps màxim d’arribada se situarà a les 14.10. L’edil d’Esports, Eva Santafé, es va reunir la passada setmana amb membres de la Policia Local i l’organització de la carrera per a coordinar les actuacions que es realitzaran des de l’Ajuntament de l’Eliana i així assegurar el perfecte desenvolupament de la prova.

Els interessats a participar tindran fins al 4 de març per a realitzar la inscripció a través de la web http://www.carreraarbolesycastillos.es, el preu és de 160 euros per equip, excepte els quals hagen participat en l’edició de 2017 que tindran un descompte de 15 euros. El màxim de components per cada equip és de 15 persones i cada corredor podrà disputar un màxim de 2 etapes sempre que aquestes no siguen consecutives. Els corredors que no tinguen equip podran inscriure’s igualment i seran distribuïts entre els diferents equips participants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà