Dos alumnes de l’Eliana realitzen el cartell de la XXI Trobada d’Escoles en Valencià de la comarca

Cartel TROBADES alumnes ies l'eliana

Va ser la imatge gràfica de les carpetes

L’Eliana va estar molt present en la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià de la comarca del Camp de Túria, celebrada a Bétera, dissabte passat 26 de maig. Per primera vegada, dos alumnes de l’Institut d’Educació Secundària de l’Eliana van guanyar el concurs de cartells, utilitzant el seu disseny com a imatge gràfica de la convocatòria de 2018.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i la regidora d’educació, Eva Santafé, es van desplaçar fins al centre d’educació secundària de l’Eliana per a traslladar les seues felicitacions a les dos estudiants i fer-los lliurament d’uns llibres en valencià com a mostra d’agraïment i “perquè seguiu cultivant els vostres coneixements en la nostra llengua”, va destacar el primer edil.

La directora de l’IES, Cristina Miquel, i una de les professores de les dos alumnes, Amparo Collado, van estar presents a la recepció i volgueren convidar a tots “a participar en les trobades pel valencià”.

A l’acte de Bétera van assistir més de 5.000 persones, una autèntica festa per a defensar i reivindicar l’ensenyament en valencià, amb una nodrida representació dels centres educatius de l’Eliana i de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de la localitat, així mateix, l’Alcalde i la regidora d’Educació també van estar presents durant la jornada, acompanyant als representants de la Coordinadora pel Valencià.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà