‘Anem al teatre’ amb Els Joglars, Pep Bou, Yllana i Ambulantes Danza

 

Del 29 de setembre a l’1 de desembre a l’Eliana

El passat dilluns 10 de setembre va tindre lloc la presentació de ‘Anem al teatre”, una programació organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Eliana i que, a través del programa PLATEA, portarà al municipi quatre obres teatrals de companyies nacionals.

La primera d’elles serà l’obra ‘Zenit. La realidad a su medida’ a càrrec de Els Joglars i baix la direcció artística de Ramon Fontserè. La cita serà el dissabte 29 de setembre a les 19.30 hores en l’Auditori Municipal de l’Eliana.

Esta obra, que segueix la clau mordaç de totes les obres de Els Joglars, és una crítica a la transformació dels mitjans de comunicació en negocis d’entreteniment.

salvatorrentDurant els següents mesos, l’Eliana acollirà tres obres més: ‘Clinc! La felicitat en un instant’ de la companyia Pep Bou el pròxim 14 d’octubre; el 3 de novembre serà per a ‘Yllana 25’, en celebració dels 25 anys de la companyia Producciones Yllana i l’1 de desembre la cita és amb la companyia Ambulantes Danza i la seua obra ‘Por unos pasitos de ná’.

Segons l’alcalde i regidor de Cultura, Salva Torrent: “Tots ells són espectacles de prestigi, recolzats pels premis que han obtingut i molt recomanables, més enllà de què compartim o no les idees que ens plantegen o no siguen tan coneguts com “Prefiero que seamos amigos”, un rotund èxit de la passada temporada.”

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà