Continua l’última fase d’obres al Carrer Maestro Serrano a l’Eliana

El projecte, cofinançat per la Diputació de València, ha suposat una inversió d’un milió d’euros

Les obres del carrer Maestro Serrano de l’Eliana, una via de comunicació important per al moviment transversal en el municipi i en l’àrea de Montesol, estàn a punt d’acabar la segona i última fase del projecte. La primera etapa va començar en el primer semestre de l’any passat.

Es tracta d’una obra que contempla l’ampliació de les voreres, la reducció de la calçada i la creació d’una banda d’estacionament. A més, s’està substituint tota la canalització d’abastiment d’aigua i la renovació de l’enllumenat.

Així, les voreres passaran a tindre un ample de 2 metres, mentre que la calçada es reduirà i només tindrà un sentit de circulació. D’aquesta forma, s’aconseguirà un efecte de pacificació del tràfic i una millora de la planta de traçat.

En aquesta segona fase, cofinançada entre la Diputació de València i l’ajuntament de l’Eliana, s’ha invertit la quantitat de 600.000 euros, que sumats als de la primera ja sumen el milió d’euros.

“Intentem ordenar el tràfic per ser una ciutat accessible en la que tot el món puga anar tranquil·lament per les voreres sense necessitat de tindre que baixar a la calçada”, afirma l’alcalde del municipi Salva Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà