‘Patis vius’ recupera espais verds al CEIP Virgen del Carmen de l’Eliana

El centre educatiu realitza una sèrie de plantacions per commemorar el Dia de l’Arbre

La sensibilització davant la necessitat de la cura del medi ambient s’ha convertit en una prioritat en els centres educatius del municipi de l’Eliana. Prova d’això és la posada en marxa del projecte “Patis vius” en el CEIP Virgen del Carmen, una iniciativa que el col·legi va presentar a la Conselleria d’Educació l’any passat i que en el present curs s’està duent a terme. L’objectiu és recuperar espais verds als patis del centre aconseguint un entorn més amable, natural i permeable.

Per a la posada en marxa del projecte, el centre va demanar col·laboració a l’Ajuntament, qui fa les seues aportacions en les diferents accions programades. En la de hui, aprofitat la commemoració el Dia de l’Arbre del passat 31 de gener, s’han realitzat tres plantacions en diferents llocs del pati per part de l’alumnat i en presència  de l’alcalde Salva Torrent i membres de la Corporació.

Els alumnes d’Educació Infantil han plantat una llimera al costat d’una de les entrades del col·legi, mentre que els de primer cicle han plantat diverses espècies d’hortalisses en 5 taules d’hort urbà i els de segon cicle plantaven exemplars d’aromàtiques en un altre lloc del pati habilitat per a això. Els alumnes de tercer cicle no han participat en aquesta ocasió però ho faran en la pròxima intervenció prevista.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha comentat que “aquestes accions tenen com a objectiu final que les futures generacions aprenguen a cuidar del medi ambient”, afegint que “l’Ajuntament sempre estarà obert a col·laborar en totes aquelles iniciatives que en aquest sentit proposen els centres educatius”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà