L’Eliana tornarà a acollir el programa de tecnificació de la Federació de Pilota

El trinquet municipal serà una de les seus per a entrenaments i competicions de l’esport valencià

El trinquet de l’Eliana tornarà a ser, després de més de 30 anys, seu del programa de tecnificació que organitza la Federació de Pilota Valenciana, conjuntament amb la Generalitat Valenciana i amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso. La localitat va ser, en els inicis del programa, una de les principals seus per on durant anys van passar grans pilotaris en actiu com ara Raúl, Genovés II, Puchol II, Dani, Miguel o Jesús Cebrià, entre altres.

D’aquesta manera l’Ajuntament reafirma el seu compromís amb l’esport autòcton valencià, impulsant la formació de joves jugadors en les seues instal·lacions municipals, recuperant l’afició latent incorporant partides en les festivitats locals i promovent El Club i l’Escola de Pilota local.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que gràcies a aquest programa de rendiment les joves promeses podran entrenar, millorar la preparació física i competir a tots els nivells en aquesta modalitat esportiva “que forma part de la nostra cultura i la nostra identitat i que a l’Eliana treballem per recuperar tal com mereix”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà