El parc de la Pineda serà un ‘bosc encantat’ el cap de setmana

‘Torna la primavera’ arriba a l’Eliana

Un equip de més de 10 floristes treballa sota la direcció de l’elianera Chelo Pardo al parc de la Pineda de l’Eliana en l’elaboració d’un muntatge floral que es podrà visitar a partir del divendres 21 fins al diumenge 23 d’agost.

‘Torna la primavera’ és el nom que rep el projecte de reactivació econòmica del sector florista, un sector especialment afectat per la suspensió de les Falles 2020 i les festes locals a causa de la pandèmia. Es tracta d’un treball plantejat per l’Associació Nacional de Floristes i l’Associació de Productors i Venedors de Flores de Mercaflor i posat en marxa per la Diputació de València, que ha finançat l’esdeveniment amb 60.000 euros.

L’Eliana ha sigut un dels 20 municipis triats per a desenvolupar l’esdeveniment, que situarà el seu muntatge floral al parc de la Pineda. El treball seguirà la temàtica principal d’un “Bosc encantat” on, a través d’un recorregut pels diferents racons del parc, les persones visitants podran trobar elements d’ornamentació floral i personatges que els faran somiar i viatjar a través d’un espectacle d’olor, llum, color i d’històries màgiques.

Al llarg de la primera vesprada de visita al muntatge, l’Escola de Gimnàstica Rítmica del Poliesportiu Municipal de l’Eliana farà una breu demostració amb música en directe a càrrec de membres de la Unió Musical de la localitat, per a donar inici a l’esdeveniment. Per a aqueix dia està prevista la visita del vicepresident de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, qui acompanyat de l’alcalde Salva Torrent faran el recorregut al llarg de l’exposició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà