L’Eliana obri la votació de propostes per als Pressupostos Participatius

Els veïns poden triar entre les 127 propostes presentades

La sisena edició dels Pressupostos Participatius obri el període de votació perquè la ciutadania de l’Eliana trie fins a tres propostes entre els 127 plans viables presentats en la primera fase celebrada entre el 26 de juny i el 12 de juliol.

Des de llavors els serveis tècnics municipals han seleccionat, d’entre totes les propostes rebudes, aquelles que compleixen les condicions del programa com ara que siguen acciones competència de l’Ajuntament, que no estiguen ja executades o en projecte, que el seu cost estimat no siga superior a l’import disponible o que es puguen desenvolupar dins d’un mateix exercici pressupostari.

Els plans considerats viables se sotmetran a votació pública entre els veïns i veïnes empadronades en el municipi, majors de 16 anys, del 13 al 31 d’octubre, des de qualsevol dispositiu a través de la web www.lelianaparticipa.es.

El programa municipal de Pressupostos Participatius és l’eina que disposa l’Ajuntament de l’Eliana per a consensuar conjuntament amb la ciutadania les obres i infraestructures més necessàries a executar en la localitat i que seran incloses en els pròxims pressupostos del 2021.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a elianers i elianeres a contribuir en la fase de votació d’aquesta edició, en la qual cada any participen al voltant de 1.000 persones. A més, ha recordat “si algun veí o veïna no disposa d’ordinador, telèfon o connexió a Internet pot acudir presencialment al Registre General de l’Ajuntament, on rebrà l’acompanyament necessari en el procés d’elecció, per garantir així la màxima participació ciutadana possible”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.