62 xiquets de l’Eliana planten les seues arrels en el Bosc de la Benvinguda

Amb aquesta quarta edició la iniciativa suma un total de 270 exemplars d’oms      

Carregats d’eines i guants 62 xiquets de l’Eliana, nascuts en 2019, han participat aquest diumenge en la quarta edició del ‘Bosc de la Benvinguda’. L’acte, que va haver de ser ajornat per la pluja el passat dia 8, s’ha desenvolupat en dos torns per a evitar aglomeracions i complint amb totes les mesures de seguretat vigents davant la covid-19.

Acompanyats dels seus pares i mares, els i les vertaderes protagonistes de la jornada van plantar el seu corresponent om, una espècie en ple procés de recuperació, senyalitzat amb el seu nom i data de naixement en la zona degradada del Barranc del Mandor.

L’objectiu de la iniciativa, posada en marxa en 2017 i que ja ha plantat un total de 270 arbres, és donar als nounats la benvinguda a l’Eliana i compleix la funció mediambiental de crear progressivament un bosc en aquest espai actualment degradat. Una iniciativa que contribueix a educar per a la convivència i el respecte cap al medi ambient, afavorint la transmissió de valors que fan que la nostra societat siga més cívica, responsable i solidària.

L’esdeveniment, que per primera vegada no s’ha sigut obert a la ciutadania, ha comptat amb la participació de l’alcalde, Salva Torrent, del regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche i de l’edil de Medi Ambient, Cristina Díaz.

Torrent, ha destacat el bon acolliment de la ciutadania d’un acte de gran valor mediambiental que serveix per a mitigar el canvi climàtic. A més, ha afegit, “aquests xiquets i xiquetes, independentment d’on els porte el futur, sabran que les seues arrels estan i estaran sempre a l’Eliana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà