Disminueixen les denúncies relacionades amb la Covid a l’Eliana

policia local eliana

La Policia Local ha intensificat la vigilància policial

La setmana passada, del 23 al 29 de novembre, la Policia Local de l’Eliana va alçar un total de 7 actes per incompliment de la normativa vigent relativa a la pandèmia de Covid-19. El cos policial, que va detectar a mitjan novembre que una part de la població s’havia relaxat en el compliment de les mesures, va reforçar el nombre d’efectius i va intensificar la vigilància, mesura que ha donat com a resultat haver passat de 21 actes en només un cap de setmana a les 7 alçades en els últims set dies.

Les 7 actes van ser per saltar-se el toc de queda establit a les 12 de la nit. Tots els infractors eren majors d’edat tenint entre 23 i 58 anys.

El cos de Policia Local ha dut a terme aqueixa mateixa setmana altres accions destacables, una d’elles contra un jove de 23 anys que portava una arma blanca. A més, també es va estendre acta a un ciutadà per passejar al seu gos de raça potencialment perillosa sense la preceptiva corretja i morrió. Finalment, es va procedir a la detenció i posada a disposició judicial d’un altre jove de 23 anys, per un presumpte delicte de violència de gènere cap a la seua parella de 19 anys.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha expressat la seua satisfacció per la disminució d’infraccions en el municipi de les normes contra la Covid i continua apel·lant a la responsabilitat individual de la ciutadania per a evitar situacions que pogueren posen en risc la salut pública. Zamora afig que la Policia Local continuarà actuant per a garantir la seguretat de les veïnes i veïns i per a fer complir les normes vigents.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà