El 98% de les persones citades de l’Eliana acudeixen a vacunar-se

EPA l'Eliana Salva Torrent

Els centres reben els veïns de l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve

La Zona Bàsica de Salut de l’Eliana ha informat que des de l’inici de la campanya de vacunació, que va arrancar el passat 27 de desembre, s’han immunitzat ja 458 residents, 262 treballadors de residències i 1.500 veïns i veïnes majors de 75 anys de l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve. A aquestes dades cal sumar treballadors essencials vacunats en mútues de treball i la població de 63 a 65 anys que ha sigut inoculada en el punt de vacunació massiva de Llíria. Aquestes xifres confirmen que la vacunació contra la Covid-19 continua a bon ritme a l’Eliana.

Del 13 al 19 d’abril s’està vacunant a un total de 660 persones d’edats compreses entre 70 i 80 anys i es preveu que la quantitat de vials continuarà augmentant progressivament fins a arribar a l’objectiu de les 2.000 setmanals. La setmana pròxima els sanitaris continuaran citant a la població de 73 i 74 anys, mentre que el punt de vacunació de Llíria probablement citarà als veïns i veïnes de l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve de 61 a 63 anys d’edat.

Els pacients d’alt risc (trasplantats, pacients amb tractament substitutiu renal, immunodeprimits, entre altres), seran citats des de l’àrea de Preventiva de l’Hospital Arnau de Vilanova, i hauran d’acudir a vacunar-se allí.

L’alcalde, Salva Torrent, acompanyat de l’edil de Sanitat, Concha Montaner, va visitar ahir les instal·lacions de la EPA per a conéixer in situ el procés que s’està duent a terme en la localitat. “Tot està funcionant correctament, i tal com ens informen des del Centre de Salut, la població està molt encoratjada i les dades són molt positives”. “Esperem que la xifra d’immunitzats augmente en les pròximes setmanes, i anime des d’ací a tots els elianers i elianeres a fer-ho quan els corresponga”, ha conclòs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà