l’Eliana posa a prova el seu radar mòbil de velocitat

calles l'Eliana

La Policia Local informarà durant el cap de setmana als infractors però no sancionarà

La Policia Local de l’Eliana inicia aquest cap de setmana, del 17 i 18 d’abril, les proves del nou radar mòbil el model Velolaser, el qual ha adquirit recentment l’Ajuntament per a controlar la velocitat en diferents vies del municipi.

En concret, un total de quatre agents informaran verbalment la ciutadania, la vesprada del dissabte i del diumenge. Els agents s’ubicaran en diferents punts de la localitat i advertirà aquells que superen la velocitat màxima permesa de 30 km/hora, però en cap cas hi haurà sancions per als infractors durant aquests dies de prova. Una volta finalitzats, les infraccions podran suposar fins a 600 euros de multa i la retirada de 6 punts del permís de conduir.

Aquest model de radar mòbil permet verificar la velocitat a la qual circula el trànsit, a més de detectar quan algun vehicle està excedint els límits. Tanmateix, és lleuger i portàtil, pot controlar dos carrils de diferent sentit alhora i actua fins i tot amb poca llum.

Tal com explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, “l’Ajuntament compleix així amb una reivindicació veïnal sobre el control de la velocitat dels vehicles als carrers de la localitat.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà