Els majors de 70 anys de l’Eliana conclouen el seu procés de vacunació

vacunas EPA l'Eliana

L’EPA serà punt de vacunació massiva a partir del pròxim dilluns 24

La Zona Bàsica de Salut ha confirmat que el procés de vacunació dels veïns de l’Eliana de 70 anys o més està conclosa. Així mateix, el grup dels nascuts entre 1956 i 1961 (60-65 anys) està finalitzada també. No obstant això, els usuaris de totes dues franges d’edat que, pel motiu que siga, encara no estiguen vacunats, han d’acudir al Centre de Salut o contactar en el telèfon 96 271 84 40 per a procedir a la seua inoculació com més prompte millor.

Per part seua, la franja d’edat d’entre 66 i 69 anys continuen el procés d’immunització contra la Covid-19 aquesta setmana en el punt de vacunació massiva habilitat a la Ciutat Esportiva de la veïna localitat de Paterna.

Mentrestant, i tal com ha confirmat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, les persones d’entre 51 i 59 anys començaran a ser citades a través de SMS en els seus telèfons mòbils a partir del pròxim dilluns 17.

A més, la Zona Bàsica de Salut ha recordat que els pacients d’alt risc estan sent cridats pel Servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Arnau de Vilanova, així com la importància de comprovar i de mantindre les dades de contacte de la targeta SIP actualitzades.

El primer edil, Salva Torrent, ha assenyalat que, tal com es va informar la setmana passada, a partir de la vesprada del pròxim dilluns 24 el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) passarà a ser punt de vacunació massiva amb capacitat per a atendre aproximadament entre 500 i 1000 usuaris al dia, depenent del ritme de subministrament de les vacunes.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.