Educació llança el projecte Eliescola per al pròxim curs

La nova escola de famílies de l’Eliana arranca amb una enquesta per recopilar informació

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de L’Eliana ha posat en marxa ‘Eliescola de famílies’, un projecte que compta per al seu desenvolupament amb tots els centres educatius de l’Eliana: CEIP Monte Alegre, l’Olivera, CEIP El Garbí, Virgen del Carmen, IES l’Eliana, Col·legi Helios, Rivas Luna i Iale i que es posarà en marxa a partir del pròxim curs 2021/2022.

Eliescola pretén el desenvolupament personal dels xiquets i xiquetes oferint a les famílies la formació, els recursos i els coneixements necessaris per a promoure actituds, valors, habilitats personals i socials que els permeten afrontar la realitat del seu dia a dia.

Els objectius d’aquesta nova eina, en la qual jugaran un paper fonamental les AMPAs, són entre altres, reflexionar sobre la importància de l’educació, construir un espai de contacte entre famílies i professionals de diferents àmbits o compartir experiències, encerts i errors en el procés d’educar.

Per a això, la regidoria ha llançat una enquesta, disponible de l’11 de juny a l’11 de juliol, destinada a les famílies que recopilarà les seues preferències i el tipus d’activitats que pogueren ser del seu interés. Una vegada analitzades les dades, l’Ajuntament treballarà en una programació de sessions per al pròxim curs i buscarà professionals educatius que les impartisquen.

Tal com ha explicat l’edil, Eva Santafé, aquesta iniciativa ajudarà a les famílies amb menors al seu càrrec al fet que puguen desenvolupar adequadament les seues funcions cuidadores, educatives i socialitzadores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà