Posada de llarg del renovat camp de futbol de L’Eliana

campo de futbol eliana

El CFB l’Eliana presenta als seus equips

L’Ajuntament de l’Eliana va presentar ahir el seu nou camp de futbol que ha obtingut la certificació FIFA QUALITY PRO, la qual cosa li permetrà acollir partits de categoria professional gràcies a la resistència, l’ús i el rendiment de la seua renovada gespa artificial.

Les obres, el cost d’execució de les quals ha ascendit a 292.824 euros finançats per la Diputació de València, han inclòs la renovació de tota la superfície de gespa, la renovació de banquetes, porteries o la instal·lació d’una nova coberta de tribuna i graderies.

L’acte de presentació, va comptar amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, la regidora d’Esports, Concha Montaner, i el vicepresident de la Diputació, Carlos Fernández *Bielsa, i va obrir amb un espectacle d’acrobàcies sobre patins a càrrec del duo Ángeles de ‘*Got *Talent’.

L’esdeveniment va acollir també en l’escenari instal·lat per a l’ocasió, l’actuació de la cantant de ‘La Veu’, Mireia Ortiz.

Posteriorment, el Club de Futbol Base de l’Eliana va presentar als seus 26 equips compostos per més de 450 alumnes de l’escola en presència de la jugadora del Llevant UD, Eva Navarro i els jugadors del València CF, Hugo Guillamón i Yunus Musah, veïns de l’Eliana.

Torrent va destacar que la renovació i millora de la qualitat de les instal·lacions són necessàries per a la pràctica i desenvolupament de les diferents disciplines dels i les esportistes *elianeras.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà