Arranca el taller ‘L’Eliana Emplea’ amb 10 alumnes durant un any

taller empleo leliana

El programa està especialitzat en obra de paleta

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Marta Andrés, van visitar ahir les instal·lacions del Taller ‘L’Eliana Emplea’ 2021, on un total de 10 alumnes veïns de la localitat formaran part d’aquest programa mixt d’ocupació-formació en l’especialitat de fàbriques d’obra de paleta. Tots els integrants han sigut seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) i desenvoluparan la seua activitat al costat del personal directiu, docent i administratiu.

El projecte, que va arrancar divendres passat 19 de novembre, contempla diferents actuacions en edificis municipals, principalment en el Poliesportiu. El programa, que està cofinançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l’Ajuntament, ascendeix a un import de 251.358 euros.

Els integrants rebran més de 1.900 hores de formació al llarg dels 12 mesos de duració del programa, en alternança amb el treball o la pràctica professional, la qual també està dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional en l’àmbit de l’obra de paleta.

Després de donar-li la benvinguda a l’alumnat, tots dos representants van celebrar el retorn a l’Eliana d’aquesta mena de programes que tenen com a objectiu millorar els recursos formatius dels participants, reciclar-se professionalment i accedir a certificats de professionalitat, tot això de cara a millorar les seues possibilitats futures d’inserció en el mercat laboral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà