El Conservatori de Llíria inaugura el curs acadèmic

conservatorio de Llíria

L’acte va comptar amb el director general d’Infraestructures Educatives

El Conservatori Professional de Música de Llíria va inaugurar oficialment, en la vesprada d’ahir, el seu curs acadèmic 2021-2022. En un actecelebrat a l’auditori del centre educatiu, va comptar amb la participació de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, com a convidat d’honor, el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, i la directora del centre, Amparo Esteve.

A més, aprofitant l’ocasió, part de l’alumnat va delectar als assistents a l’acte amb una audició per a commemorar la festivitat de Santa Cecilia. D’una banda, va actuar un conjunt de flautes, dirigit per la docent Mª de la Mar Martínez. I per un altre, va oferir una actuació un grup de metalls i percussió, sota la batuta del professor Daniel Llosá. Totes dues actuacions van ser retransmeses, a més, pel canal de YouTube del centre.

El primer edil, Joanma Miguel, va afirmar que “la formació musical juga un paper fonamental a la nostra ciutat, i el compromís d’este consistori és apostar per tots aquells projectes que contribuïsquen a millorar la qualitat de l’educació de la nostrajoventut”.

“El segell de Ciutat Creativa de la Música UNESCO, a més, ensfacilita establirlínies de cooperacióambaltresmunicipis, permetentprojectar la formaciódelsnostresmúsics, estimulanttant la seuamotivaciócom les seuesaptituds”, va indicar l’alcalde.

 Per part seua, el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, va explicar que “este curs hempogut recuperar algunes propostes que havíem perdut per les circumstàncies sanitàries, com l’assistència de públic a les audicions o els horaris lectius matinals”. “No obstant això, també hem considerat que era interessant, per al funcionament del centre, mantindre algunes mesures que vam haver d’aplicar per necessitat, com la retransmissió dels concertspel canal de YouTube del centre o la plataforma educativa G Suite, amb importants eines tecnològiques”, va indicar García.

Paco García va voler feresment especial al programa Erasmus Plus, “que permetrà a l’alumnat desenvolupar els seusestudis musicals, de manera temporal, en altres centres d’Europa durant al menys els pròxims set anys”.

“Este projecte també ens permetrà enriquir la nostra pròpia programació, portant a professionals de reputació nacional i internacional perquè impartisquen conferències i masterclass”, va explicar l’edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà