La biblioteca de l’Eliana es trasllada l’edifici Passarel·la

Les obres d’ampliació de l’antic edifici arrancaran en maig

La biblioteca de l’Eliana ha reobert al públic en les dependències provisionals on s’ha traslladat davant l’inici de les obres d’ampliació del vell edifici en maig. Mentre duren els treballs de reforma, la biblioteca prestarà servei de préstec i devolució en l’edifici Passarel·la, al carrer Forces Armades, 3, adquirit l’Ajuntament i que, en el futur, albergarà altres dependències municipals.

L’habilitació de l’espai provisional ha comptat amb una inversió de 40.000 euros. El local albergarà també activitats habituals com els conta-contes infantils, que reprendran la seua programació dijous que ve 5 de maig. Des de l’àrea s’estan estudiant diverses opcions per a oferir un espai alternatiu com a sala d’estudi, que done servei especialment en època d’exàmens.

L’alcalde, Salva Torrent, ha visitat hui les noves dependències juntament amb l’edil de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, i ha aprofitat per a recordar que entre aquest divendres i el dissabte estarà en marxa la iniciativa ’Regala llibres’ amb motiu del Dia Internacional del Llibre tant a la Biblioteca com als comerços locals que s’han volgut adherir a la campanya.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà