Els autobusos de MarxantBus no seran gratuïts els diumenges

alcalde vilamarxant

Vilamarxant lamenta que no entrarà dins de la nova política del transport públic de l’àrea metropolitana

L’Ajuntament de Vilamarxant ha lamentat la no inclusió del servei MarxantBus, pertanyent a la xarxa MetroBus, en la gratuïtat del transport públic de l’àrea metropolitana durant els diumenges dels pròxims tres mesos.

Davant esta exclusió del transport públic de Vilamarxant, l’alcalde Xavier Jorge es disposa a fer una reclamació formal perquè estes ajudes també arriben a la ciutadania del municipi del Camp de Túria.

“Davant l’absència del nostre transport en este paquet d’ajudes de la Generalitat Valenciana, ens veiem obligats a defensar els interessos de la nostra ciutadania i reclamar que també afecten el nostre transport públic”, ha explicat l’alcalde Xavier Jorge.

“Estes mesures s’han pres per a incentivar el transport públic i ajudar a pal·liar l’impacte de la inflació en les famílies valencianes i no entenem els motius pels quals han deixat fora al MarxantBus”, ha agregat el primer edil, qui farà una reclamació formal davant l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV).

Finalment, Jorge s’ha mostrat ferm en les seues reivindicacions: “Sol·licitem la inclusió immediata del servei MarxantBus en estes ajudes i que en cap cas es discrimine el poble de Vilamarxant que mereix els mateixos beneficis i oportunitats que qualsevol altre”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà