L’Eliana va celebrar la seua I Fira d’Associacions

L’esdeveniment va reunir centenars de visitants, a més d’una trentena d’entitats locals

L’assolellat matí del passat dissabte, l’Eliana va celebrar la I Fira d’Associacions. Així, un total de 33 entitats sense ànim de lucre del municipi culturals, festives, socials i veïnals es van donar cita a la plaça del País Valencià.

A l’escenari instal·lat per a l’ocasió es van realitzar durant la jornada exhibicions com la del Club de Taekwondo o de l’Associació Salamandra i actuacions de l’Associació Cultural Andalusa, la JAM Poètica, l’Escoleta del Cor, la Unió Musical, La Llauradora i l’Elianavol. 

Amb aquesta mostra, l’Ajuntament ha buscat acostar a la població l’ampli i variat teixit associatiu, donar a conéixer les activitats que realitzen les diverses entitats, així com donar difusió de la seua labor i els seus fins. El matí va concloure amb el repartiment de 500 racions de la paella popular que es va cuinar a la mateixa fira.

L’alcalde, Salva Torrent, ha celebrat aquesta primera trobada per a fomentar l’associacionisme i ha reconegut el seu paper fonamental en el desenvolupament de la societat. “Agraïm la seua participació i els traslladem el suport del consistori a totes les seues activitats, al mateix temps que els animem a continuar amb la seua labor altruista”, ha recalcat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà