Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

L’Eliana dedica maig al Mes de la Gent Gran

Es realitzaran diverses activitats culturals, turístiques o musicals, entre altres

Esta setmana es va inaugurar al Nou Espai del Centre Sociocultural el Mes de la Gent Gran de l’Eliana. L’acte va comptar amb l’actuació del grup musical Íntimo i va servir per a presentar a la ciutadania la programació, que compta amb activitats culturals, d’oci, turisme o musicals, entre altres.

L’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a dedicar el mes de maig a la gent gran amb diversos actes pensats per a ells i elles. La programació inclou eixides a la ciutat de València i Albaida, espectacles, com el d’aquest dissabte ‘Antología de la Zarzuela’, o la representació de ‘Sillas’ de Teatreliana el divendres 27. Les dos actuacions es realitzaran a l’Auditori Municipal i les entrades ja estan a la venda a través de www.elientrada.es. A més, també hi haurà concerts de la Unió Musical, com el de l’Orquestra el dissabte 21 o el de la Big Band el diumenge 22.

Així mateix, des de la Regidoria de Gent Gran també s’ha organitzat un dinar d’agermanament amb ball inclòs per al divendres 20 en el passeig Secondo Baldín i diverses activitats esportives on destaca el matinal intergeneracional de ‘Jocs al Carrer’ en la plaça del País Valencià durant el matí del dissabte 28.

El Mes de la Gent Gran acabarà com va començar, amb una actuació musical. Aquesta vegada amb el concert ‘Recuérdame’ interpretat per la trompetista elianera Susana Marco i el pianista Manel Barea a les 12 hores a la plaça del País Valencià.

L’edil de l’àrea, Eva Santafé, ha animat a la gent gran del municipi a que participen en la programació especialment dissenyada per a elles i ha recordat que “per al consistori atendre aquest sector de la població és fonamental, com demostra la recent adhesió de l’Eliana a la Xarxa Mundial de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà