L’Eliana inaugura la Casa de la Música

Les obres han ampliat i millorat les instal·lacions de la seu de la Unió Musical

Aquest passat dissabte ha tingut lloc la inauguració de la Casa de la Música després de les obres d’ampliació de la seu de la Unió Musical de l’Eliana (UME), que l’Ajuntament ha dut a terme des del mes de novembre passat i en les quals ha invertit un total de 319.440 euros.

Les obres han buscat solucionar aspectes com la falta d’espai o la millora de l’accessibilitat, al mateix temps que han rehabilitat zones degradades i, fins ara, sense ús de l’edifici existent. Tot això, garantint l’accessibilitat i la seguretat dels prop de 500 metres quadrats en els quals ha actuat el consistori, distribuïts en la planta baixa i el soterrani.

Les actuacions han consistit en la demolició interior, la construcció d’una nova escala, reforma de sanitaris, creació de nou vestíbul de la sala d’assajos, i col·locació de la coberta, fusteria exterior, execució d’instal·lacions d’electricitat, lampisteria, climatització i ventilació, pavimentació de sòls, col·locació de falsos sostres, pintura, il·luminació, rehabilitació de façanes i instal·lació de nou equipament.

L’edifici de l’antic mercat, que data de l’any 1980, albergarà ara 8 noves dependències entre aules, lavabos i magatzems que es posaran en marxa per al pròxim curs 2022/2023. Gràcies a aquesta actuació l’Escola de Música podrà ampliar l’oferta educativa i millorar la seua organització.

L’acte d’inauguració, que va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent i altres membres e la Corporació, antics presidents de la UME i gran nombre de socis i educands de l’entitat, va estar amenitzada amb l’actuació de la Banda Simfònica que va interpretar tres peces, l’última d’ella el pasdoble ‘l’Eliana’. A continuació, el públic assistent va visitar l’interior de l’escola acabant l’acte amb un Vi d’Honor.

Torrent es va mostrar molt satisfet del resultat d’aquesta ampliació. “Gràcies a ella lUME podrà continuar creixent i continuar posicionant-se com una de les escoles referents de la comarca”, ha remarcat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà