Relleu en la Prefectura de la Policia Local de l’Eliana

Cap de la Policia Local de l'Eliana

José Alberto Policarpo substituirà en el càrrec a Rafa Espinosa al capdavant del cos

L’Ajuntament de l’Eliana va celebrar aquest dimarts l’acte de jubilació i reconeixement del, fins al moment, Cap de la Policia Local del municipi, Rafa Espinosa després de més de 30 anys de servei i després d’haver promocionat en 2016 gràcies a la seua responsabilitat i capacitat treball.

En l’acte, en el qual Espinosa va estar acompanyat de familiars, agents del cos, així com d’autoritats de les forces i cossos de seguretat de localitats veïnes i membres de la Corporació Municipal, l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, va reconéixer el respecte i l’orgull que ha sentit en treballar amb ell i li va traslladar l’afecte de companys i de la ciutadania elianera.

Per part seua, José Alberto Policarpo ha pres possessió aquest dimecres del càrrec, en un acte en el qual a més ha estat present l’alcalde la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, localitat de la qual prové. El també elianer tornarà al cos en el qual va iniciar la seua carrera professional en 1983 i després de 18 anys per a ocupar la prefectura.

Policarpo ha declarat sentir la mateixa il·lusió de qui es vist d’uniforme la primera vegada i ha assumit el compromís de millorar els serveis que presta a la ciutadania, adaptats als nous temps.

Torrent ha desitjat a tots dos policies sort en aquesta nova etapa que ara comencen i ha recordat que la implicació social, la presència al territori, la proximitat i la voluntat de servei públic continuaran sent els valors de la Policia Local de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà