Mig miler de xiquets participen en l’Escola d’Estiu de l’Eliana

Durant 5 setmanes l’Eliana Concilia ha oferit el servei gratuït a les famílies

Al voltant de 470 xiquets de l’Eliana estan participant, del 27 de juny al 29 de juliol, en una nova edició de l’Escola d’Estiu. Enguany el servei ha pogut oferir-se gratuïtament gràcies al programa l’Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d’Igualtat.

L’objectiu, com en altres ocasions, ha sigut oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d’oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins de les vacances escolars al col·legi Verge del Carme, al Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) i al Centre Sociocultural.

Entre les activitats que han desenvolupat es troben les basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), tallers de cuina, dansa i música, expressió corporal, jocs d’aigua, divulgació científica, mobilitat sostenible, scaperoom, mindfulness o gestió del temps, a més del taller de teatre per a alumnat de 6 a 14 anys que organitza, anualment, la Regidoria d’Educació i Infància.

Salva Torrent, primer edil, ha valorat molt positivament que, per primera vegada, aquesta escola d’oci i diversió siga gratuïta gràcies a la subvenció del Govern d’Espanya i que, a més, ha permés ocupar a prop de 40 persones.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà