L’Escola d’Adults de l’Eliana obrirà el període d’inscripció el 5 de setembre

Centre formacio adults

La matrícula es podrà formalitzar fins al dimecres 14 en el Centre de Formació de Persones Adultes

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (EPA) de l’Eliana obrirà del 5 al 14 de setembre el període ordinari d’admissió i inscripció per al curs 2022/2023, que arrancarà dilluns que ve 19 de setembre.

Com altres anys, l’Oferta Educativa estarà composta per cursos de Formació Bàsica (Alfabetització, Neolectura, Educació de Base i GES), cursos de preparació als Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior, preparació per a les proves lliures d’Educació Secundària i idiomes (Valencià i Castellà dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i Conversa i Español per a Estrangers en els nivells A1, A2, B1 i Conversa.)

La proposta formativa es completarà amb cursos i tallers que orienten i preparen a la població adulta per a viure el temps d’oci d’una forma creativa i millorar alhora les seues habilitats i destreses personals, socioculturals, cíviques i lúdic-esportives en àrees com l’intercanvi comunicatiu en llengües estrangeres, la cultura, la salut, benestar i l’envelliment actiu o l’ecologia. Tot això, a través de visites culturals, eixides guiades, teatre, conferències, cinema o tallers.

Les persones interessades en algun dels cursos han d’acudir presencialment per a formalitzar la matrícula dilluns o dimecres de 10 a 13 hores, o bé, en horari de tard dimarts i dijous, de 17 a 20 hores. En tot cas serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d’inscripció en les oficines del Centre de Formació.

Per a més informació sobre horaris i oferta de cursos, els interessats poden contactar amb el telèfon 96 275 80 30 (extensió 519), o a través de l’adreça de correu electrònic fpa@leliana.es. Al llarg del curs l’horari d’atenció, informació i matrícula serà els dilluns de 19 a 20 hores, els dijous de 18 a 19 hores i els divendres de 10 a 11 hores.

L’edil de Polítiques de Formació, Eva Santafé, ha convidat a elianers i elianeres a continuar la seua formació en l’etapa adulta amb la finalitat d’adquirir, actualitzar o ampliar els seus coneixements i habilitats per al seu desenvolupament personal i professional.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.