Benaguasil corona als màxims representants de les festes patronals

festes paterna

Centenars de veïns van acompanyar als representants de la joventut en la seua presentació

Benaguasil es va vestir de gala divendres passat per a iniciar les seues festes patronals en honor a la Verge de Montiel. El tret d’eixida el va donar la presentació de la Reina de les Festes, la jove Claudia Collado, i la seua Cort d’Honor, així com del Clavari Major, Miguel Ángel Civera i els festers.

L’acte va començar a l’Ajuntament, on la corporació municipal va rebre a les joves per a celebrar el ple en el qual es va oficialitzar el nomenament de les festeres i els clavaris. Una vegada realitzat l’acte protocol·lari, la comitiva es va dirigir a l’Auditori per a celebrar l’emotiu acte de la presentació. Allí, i abrigallats per familiars i amics, així com representants d’associacions, falles, clavaries i les autoritats municipals, la Reina de 2021 va procedir a coronar a Claudia, qui es va mostrar molt agraïda i il·lusionada amb el seu nou càrrec.

Després d’això, van ser cridades a l’escenari les dames d’honor i els festers. Imposades les carambas a cadascuna de les joves va arribar el moment dels parlaments, primer del clavari major de la Verge de Montiel, Adrián Balaguer, posteriorment del mantenidor d’aquest acte, Vicent Gregori, i de l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.

La presentació dona inici a un extens programa festiu, en el qual la Regidoria ha previst diferents actes i activitats per a tots els públics. Uns festejos que s’allargaran fins a mitjan setembre i en el qual no faltarà la música, la cultura, la tradició, i, sobretot, la il·lusió d’un poble que es bolca amb cada acte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà