L’Eliana commemora el Dia de la Salut Mental

Dia Salut Mental

El dimecres hi haurà un punt d’informació en el Mercat Municipal

L’Ajuntament de l’Eliana, amb motiu del Dia de la Salut Mental, que se celebra hui, ha organitzat una sèrie de programes i activitats encaminades a informar, previndre i sensibilitzar als ciutadans per a treballar la integració social sota el lema ‘Pel dret a créixer en benestar’.

Aquest matí, l’alcalde Salva Torrent, al costat d’altres membres de la corporació, ha col·locat al balcó de l’Ajuntament una pancarta per a donar visibilitat a aquesta jornada. A més, el dimecres 19 l’àrea de Polítiques Socials, en col·laboració amb l’associació Afempes, muntarà un punt d’informació en el Mercat Municipal.

El 23 de novembre, es realitzarà una conferència en el Centre Sociocultural impartida per Imanol Asensio, psicòleg de la mateixa associació, titulada ‘Profundizando en la Salud Mental’, que comptarà amb un posterior vi d’honor.

La regidoria també ha organitzat al costat de l’Associació Afempes i la Confederació i Xarxa de Salut Mental espanyola tres programes de sensibilització i prevenció dirigits als centres educatius del municipi: ‘Viu i Conviu’, ‘#Descubre. No bloquees tu Salud Mental’ i ‘Educación inclusiva. Salud Mental Positiva’.

L’edil de Polítiques Socials, María José Valenzuela, ha recordat que “en l’actualitat la sensibilització per la Salut Mental ha crescut de manera exponencial i des de l’Ajuntament volem col·laborar amb aquesta sensibilització que és clau per a la integració de les famílies afectades”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà