Vilamarxant celebra el Dia de la Salut Mental

vilamarxant salut mental

El municipi va ser pioner en el suport del programa PRISMA

Vilamarxant ha commemorat hui el Dia de la Salut Mental. El Consistori sempre ha estat conscienciat a oferir els millors recursos per a fomentar la salut mental entre tota la ciutadania.

De fet, Vilamarxant va ser pioner en el suport del Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental (PRISMA). Així, al gener de 2019 es va posar en funcionament un recurs en la localitat del Camp de Túria, així com a Bétera. Un any més tard es van ampliar a dos programes més situats a la Pobla de Vallbona i a Riba-roja del Túria.

Vilamarxant, com a municipi conscienciat en el foment de la salut mental, es congratula pel suport i la visibilitat que s’està oferint per a ajudar a les persones que pateixen trastorns en la seua salut mental.

“Oferim el nostre suport, realitzem accions i campanyes amb professionals i usuaris del programa PRISMA, que visualitza les malalties mentals que pateixen moltes persones en la nostra societat”, ha indicat Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant.

Jorge ha indicat que el programa PRISMA de la Mancomunitat Camp de Túria és “un exemple de la gran labor s’està realitzant per a unir els esforços de tots els pobles del Camp de Túria per a resoldre problemes fonamentals com la Salut Mental”.

“Totes les persones tenim dret a créixer en benestar i és important donar visibilitat a les malalties mentals que moltes persones pateixen en la societat que vivim”, ha afegit.

El primer edil va acudir divendres passat a la jornada a la Casa de la Cultura de Bétera per a participar en les activitats que es van realitzar per a informar, conscienciar, visibilitzar i sensibilitzar sobre la importància de la salut mental i va oferir Vilamarxant, un dels fundadors del programa PRISMA, com a pròxima seu de la trobada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà