Aquests són els noms dels guardonats pels Premis Ciutadania

basquet eliana

L’Auditori acollirà la gala el pròxim 6 de desembre

Els Premis Ciutadania Vila de l’Eliana celebraran el 6 de desembre, amb motiu del Dia de la Constitució, la seua quinzena edició. En la gala a l’Auditori Municipal, l’Ajuntament reconeixerà a aquelles persones i col·lectius que han influït positivament en el desenvolupament i en la pròpia convivència del municipi.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha donat a conéixer hui els noms dels guardonats en aquest 2022, triats per part d’una comissió d’entre les propostes realitzades el mes d’octubre passat per la ciutadania.

Els elianers desapareguts, José Antonio Vidal Castaño i Antoni Ferrer Perales seran reconeguts In memoriam per la seua aportació a la societat local. El primer per la seua trajectòria en Educació i el segon com a poeta i crític literari, pel seu exercici com a professor i l’obtenció de nombrosos premis literaris.

El guardó Al Ciutadà reconeixerà la trajectòria de Juan Miragall Penalva, president de l’Associació Amics d’Entrepins, per la seua dedicació desinteressada a través de molts anys a la millora de la seua zona urbana.

En la categoria d’Esport el reconeixement serà per a l’equip sènior masculí Basket l’Eliana, que en les últimes temporades ha estat en continu ascens fins a fer-se lloc en la Lliga Espanyola de Bàsquet Aficionat (EBA).

El premi Cultura anirà a les mans de Lluís Andrés Marqués, per la seua aportació en els últims 15 anys en diferents cicles culturals com a ‘Tardes de Libros’ o ‘Al voltant de la Ciència’, mentre que el d’Educació serà per al professor de valencià del Centre de Formació de Persones Adultes (EPA), Vicent Sorní Alfaro.

Per part seua, el ‘Millor expedient acadèmic de l’IES l’Eliana’ en el curs 2021/2022, únic premi que s’atorga sense procés d’elecció, serà per a l’alumne Diego Belenguer García.

La Gelateria La Caseta rebrà el reconeixement Empresa pels seus més de 30 anys de treball especialitzat en l’elaboració de gelats 100% artesanals i altres productes tradicionals com l’orxata, fartons i xocolate.

En l’àrea de Sostenibilitat Rafael Montaner Blat serà reconegut per la seua labor interrompuda oferint les dades del clima com a meteoròleg de l’Eliana diverses dècades. Informació professional en moltíssimes ocasions acompanyada d’espectaculars fotografies del cel de la localitat, per la qual ha sigut premiat i reconegut diverses vegades per l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET) i altres agències del clima a nivell nacional.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà