L’Eliana destina més de 500.000 euros en mig centenar d’obres de reasfaltat

El projecte inclou actuacions per tot el terme municipal

Aquest mes de novembre han començat les obres de reasfaltat en les quals l’Ajuntament ha invertit un total de 587.852 euros en 51 actuacions en tota la localitat, entre les quals es troben les dels carrers Santa Gema, Castella, Torre del Virrei, Campoamor, Santa Marta o Avinguda de la Generalitat. El projecte inclou, a més de vials principals, el repavimentat de vials secundaris, asfaltat de carrers en terres, la reparació de regruix per arrels o l’apedaçament de vials deteriorats.

Les obres que finalitzaran el mes vinent de gener, han comprovat que, en general, les deterioracions i patologies detectats als carrers inspeccionats són propis de ferms d’avançada edat i amb diferents estats de conservació.

ObresdeReasfaltat

El Pla de Reasfaltat és una de les grans obres de l’any 2022 i se suma a l’actuacions que en aquesta legislatura han actuat en 135.000 metres quadrats, amb un pressupost final d’al voltant de 3 milions d’euros.

El primer edil, Salva Torrent, ha reconegut que es tracta d’una de les grans demandes de les zones residencials i que es realitzen amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà