La Unitat d’Inspecció de Patrimoni visita la futura sala d’exposició de la Casa de la Senyoria

casa de la senyoria

Albergarà peces trobades en el Puntal dels Llops

Representants de la Conselleria de Cultura i del Museu de Prehistòria de la Diputació de València han visitat la futura sala d’exposició de la Casa de la Senyoria d’Olocau.

Bàrbara Rosa Ferrero, de la Unitat d’Inspecció de Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ha comprovat l’estat dels treballs per a emetre un informe per a l’ampliació de la Col·lecció Museogràfica. 

Aquesta ampliació permetrà exposar peces trobades en el jaciment del Puntal dels Llops, que seran trasllades pel Museu de Prehistòria de la Diputació de València. Per aquest motiu, durant el recorregut per la instal·lació, ha estat acompanyada per Jaime Vives-Ferrándiz, conservador del museu. 

Amb ells, han estat també els arqueòlegs i guies turístics Cristina Albir i Víctor Chaos, així com l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, que ha valorat que aquesta visita “suposa un pas més per a poder rebre unes peces de gran valor històric per al poble”.

En aquest sentit, ha afirmat que “amb aquesta nova sala volem aconseguir un espai dedicat al Puntal dels Llops que mostre de manera detallada a veïns i visitants la importància que aquest enclavament va tindre en l’època ibera”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà