Més de 800 corredors en la Sant Silvestre de l’Eliana

Ha arrancat amb un minut de silenci per les 13 dones assassinades

L’Eliana ha recuperat enguany la cita esportiva més solidària. La XX edició de la Sant Silvestre s’ha pogut, per fi, celebrar ahir després de dos anys sense aquest tradicional esdeveniment a causa de la pandèmia. L’acte ha arrancat amb un minut de silenci dedicat a les 13 dones víctimes de la violència de gènere d’aquest 2022.

Més de 800 veïns i veïnes s’han donat cita en la plaça del País Valencià per a gaudir d’un ambient festiu en el qual no han faltat cridaneres disfresses, nadales i fins i tot neu per a crear una estampa nadalenca per al record, consolidant així el caràcter familiar i divertit d’aquesta prova.

La carrera, que ha recorregut pels carrers del centre una distància total de 3,1 quilòmetres, ha col·laborat com en edicions passades amb el Banc d’Aliments, recollint un total de 1.000 quilos de menjar no perible.

Sant Silvestre

L’alcalde Salva Torrent i la regidora de Política Esportiva, Concha Montaner han entregat els premis a les millors disfresses i el sorteig de regals entre les persones participants, abans d’acomiadar-se fins l’any vinent.

Torrent ha celebrat el retorn d’aquesta festa tan ben acceptada i arrelada i ha aprofitat l’ocasió per a desitjar a la ciutadania un feliç any nou.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.