Els Reis Mags reparteixen 1.700 joguets a l’Eliana

14.000 persones es donen cita en la Cavalcada

El retorn al seu format habitual de la tradicional Cavalcada dels Reis Magsva tindre lloc la vesprada del 5 de gener als carrers del centre de la localitat. Els xiquets elianeres tenien ganes de tornar a veure a Melcior, Gaspar i Baltasar entrar en la Plaça d’Europa, enguany pujats en cotxes personalitzats i posteriorment per a la cavalcada en les seues clàssiques carrosses.

La comitiva, després de dos anys sense poder desfilar a causa de la pandèmia, va comptar amb espectacles de foc i malabars, amb la participació de la Banda de Música, de les danses tradicionals i del tabal i la dolçaina de La Llauradora, batucada, de grans figures màgiques i fins i tot d’Aladin i el geni del llum.

Més de 14.000 persones van participar en l’esdeveniment que va incloure la tradicional adoració del Xiquet Jesús en la parròquia i la recepció oficial a l’Ajuntament, així com el lliurament de la clau de la ciutat que obri totes les portes de les cases de l’Eliana. Des del balcó, els Reis Mags d’Orient, van assegurar als i les més menudes una nit màgica carregada d’il·lusió després d’un any en què , en la seua majoria, s’havien portat molt bé. La vesprada va concloure amb el lliurament de 1.700 regals als participants en la plaça del País Valencià, que incloïa a més dos llibres en valencià editats per l’Ajuntament.

Salva Torrent, primer edil, ha recordat que aquest emotiu acte s’ha hagut de reinventar en els dos anys de la pandèmia però que, per fi, ha tornat satisfactòriament a uns carrers plens en aquest 2023.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà