L’Eliana reuneix els municipis valencians de l’Agenda Urbana 2030

El Centre Sociocultural acollirà demà una jornada on l’Eliana, Torrent, València, Alzira i Castelló compartiran la seua experiència

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb el periòdic InfoTúria, celebra demà 24 de febrer una jornada informativa sobre l’Agenda Urbana. Sota el títol ‘Els municipis 2030, les ciutats del futur’ les cinc localitats pilot de la província de València seleccionades en una llista de 121 de tota Espanya: l’Eliana, Torrent, València, Alzira i Castelló compartiran experiències al voltant de la posada en marxa del projecte impulsat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

L’acte tindrà lloc en el Centre Sociocultural de l’Eliana a les 9 hores i comptarà amb la intervenció dels responsables polítics i tècnics encarregats de desenvolupar l’Agenda Urbana en les seues localitats.

La taula comptarà amb la participació de Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Óscar Noguera, alcalde de Castelló; el regidor d’Estratègia, Innovació i Economia de Torrent, Andrés Campos; el regidor elianer de Participació Ciutadana i Modernització de l’Administració, Jorge Pérez Comeche; i Jordi Peris, Coordinador General d’Estratègies Urbanes i Agenda Sostenible de l’Ajuntament de València.

En el debat, els participants exposaran el seu full de ruta amb les accions a dur a terme per l’administració local fins a 2030 i el camí cap a possibles aliances de futur amb altres municipis comunitaris o entitats com la Xarxa de Ciutats Intel·ligents.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, que serà l’encarregat d’obrir l’acte, ha convidat a la ciutadania a participar en la jornada i conéixer així el projecte de ciutat que servirà a centenars de municipis de model per a donar resposta als reptes, problemes i necessitats que tenen les ciutats del segle XXI.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà