24 equips participen en la XIV Trobada de Rescats en Accidents de trànsit celebrat a l’Eliana

La localitat ha acollit aquesta setmana unes jornades organitzades pel Consorci Provincial de Bombers de València

L’Eliana ha celebrat, els dies 19 i 20 d’abril, la XIV Trobada de Rescat en Accidents de trànsit organitzat pel Consorci Provincial de Bombers de València, en col·laboració amb l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta trobada és potenciar la formació dels bombers i bomberes del Consorci especialment en matèria d’excarceracions.

Així, durant les jornades del dimecres i dijous, la plaça d’Europa s’ha convertit en una autèntica zona de maniobres, on el públic assistent ha pogut gaudir d’un escenari simulat d’accidents reals i desafiaments tècnics en el qual han participat 24 equips que han executat, davant jutges nacionals i internacionals, maniobres mai abans realitzades i guanyadores de la competició mundial de Luxemburg del passat any. Els dos primers classificats assistiran al campionat nacional de Sevilla que se celebrarà el mes vinent de maig.

A més, l’alumnat de 3r i 4t de Primària del CEIP Virgen del Carmen ha assistit a la cita i visitat la galeria d’entrenament on ha pogut completar el recorregut i realitzar proves sobre aquest tema. Durant les pròximes setmanes l’alumnat elianer de 5é i 6é rebran la visita dels bombers amb el projecte ‘Cap, cor i coratge’, que els ensenyarà a conéixer els riscos i previndre incendis.

El primer edil, Salva Torrent, ha recordat la importància de les excarceracions en tants accidents que es produeixen amb persones atrapades, unes tasques molt delicades que els bombers han de dur a terme amb gran precisió.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà