Més de 600 xiquets participen en l’Escola d’Estiu de l’Eliana

Menors d’entre 3 i 14 anys assisteixen durant els matins de juliol

Un total de 613 xiquets d’entre 3 i 14 anys estan participant en la nova edició de l’Escola d’Estiu de l’Eliana que organitza cada any l’Ajuntament dins del programa l’Eliana Concilia, amb l’objectiu d’oferir a les famílies una programació alternativa d’oci i entreteniment durant les vacances escolars.

Aula Menuda i Aula Kids estan impartint, des de finals del passat mes de juny, activitats basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) on a través de jocs, tallers, dansa, música i assemblees aprenen a gestionar els recursos actuals sense posar en risc les necessitats del futur per a millorar el planeta.

Per part seua, l’Aula Júnior imparteix tallers d’oci, divulgació científica, medi ambient, mobilitat sostenible, art i activitats nàutiques.

A més, l’oferta s’ha ampliat amb Aula de Teatre, on l’alumnat potencia la seua creativitat a través de l’expressió corporal i la improvisació, i amb l’Aula d’Anglés, amb diversos i divertits tallers de cuina, ciència, dansa, esport i mindfulness, entre altres, en una immersió lingüística total.

Totes aquestes activitats, que finalitzaran el 28 de juliol, estan sent impartides per una trentena de joves, majoritàriament elianers i elianeres, tècnics superiors d’Animació Sociocultural, Monitors d’Oci i Temps Lliure, graduats superiors en Animació d’Activitats Físiques i Esportives, Educació Infantil, Auxiliars de Guarderia i Jardí d’Infància o de titulacions equivalents.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha destacat el caràcter gratuït d’aquesta iniciativa educativa i ha recordat que està subvencionada pel Pla Corresponsables-l’Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d’Igualtat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà