La Mancomunitat signa el pacte del Camp de Túria amb els sindicats i CEV

CCOO, UGT i la Confederació Empresarial de la Comuntiat Valenciana han sigut les organitzacions que estaven presents

La presidenta en funcions de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha signat aquest matí al costat dels responsables de CCOO, UGT i la CEV el nou Pacte Camp de Túria que ha de registrar-se en la Generalitat Valenciana. “És un orgull poder continuar donant continuïtat a aquest projecte que va nàixer en 2016 i en el qual crec fermament. Només estant al costat de les persones i de les empreses podem construir un territori capaç de generar ocupació i donar resposta a les noves necessitats del mercat laboral”, ha explicat Celda.

Manuel Montaner, com a Secretari General UI Comarques d’Interior CCOOPV; Pilar Tarragón, com a Secretària General d’UGT-PV a les comarques de l’Horta Nord, Camp de Túria i Camp de Morvedre i Eva Blasco, com a presidenta provincial CEV València de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, han signat el document en la seu de l’ens supramunicipal.

Així, els ajuntaments de Camp de Túria, els sindicats i els empresaris donen per bona la continuïtat del Pacte per a enfortir la comarca i ajudar a l’ocupabilitat en el territori. El Pacte es desenvolupa a Camp de Túria des de l’any 2016 i s’han anat integrant diferents organitzacions empresarials, de la societat civil i del tercer sector.

D’aquesta manera, el projecte compleix amb la nova normativa que existeix i que consisteix en el registre dels nous pactes com a òrgans col·legiats. La intenció de l’ens supramunicipal és continuar desenvolupant accions que afavorisquen el creixement econòmic per a Camp de Túria.

L’objectiu és el de posar en marxa polítiques que ajuden a consolidar els sectors productius, millorar la intermediació, oferir orientació laboral, suport a la persona emprenedora, informació sobre ajudes i subvencions a empreses, coaching, mentoring, prospecció d’empreses…

El personal tècnic continuarà ajudant a la ciutadania en tantes qüestions relacionades amb l’ocupabilitat, emprenedoria i suport empresarial. Si vols ser atès/a pots telefonar al 962798150 i contactar per a concertar una cita. Aquests serveis s’ofereixen de manera gratuïta a la població gràcies a la col·laboració de Labora que subvenciona el projecte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà