L’Eliana llança una campanya de prevenció de la violència masclista per a l’estiu

La campanya forma part de les accions dins del Pla d’Igualtat

L’Ajuntament de l’Eliana, a través de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, ha posat en marxa una campanya contra la violència masclista per a aquest estiu 2023, sota el lema ‘Estiu lliure de violències masclistes’. Es tracta d’una acció divulgativa dels recursos i serveis que ofereix l’Ajuntament per a previndre i combatre aquest tipus de violències.

L’objectiu és informar i conscienciar a la ciutadania dels mecanismes que poden usar les dones que siguen o puguen arribar a ser víctimes, especialment en aquesta època de l’any. Tradicionalment, en l’època estival els casos de violència contra la dona s’incrementen deguts a diversos factors, com les vacances i l’augment d’hores de convivència i d’oci.

La campanya forma part de les accions establides dins del Pla d’Igualtat del municipi de l’Eliana 2022-2026, referides a la realització d’accions de sensibilització a la ciutadania, a les quals se sumen els diferents punts violeta de prevenció de violències masclistes en espais d’oci, que s’han establit en els espectacles nocturns durant les Festes Majors celebrades aquest mes de juliol.

A través de cartells i material imprés, la Regidoria d’Igualtat recordarà a la ciutadania la possibilitat de contactar amb l’Equip Municipal Interdisciplinari contra la Violència de Gènere, Domèstica i Menor a través del whatsapp 674 29 08 30 o, en cas d’emergència, amb la Policia Local a través del 96 274 07 01 i el 112. A més, el servei del 016 continua tot l’estiu en marxa les 24 hores, no deixant empremta en la factura telefònica.

Per a la regidora d’Igualtat, Marta Andrés, “és fonamental no baixar la guàrdia en moments en els quals l’estadística ens indica que es poden incrementar els casos de violència masclista, per a poder donar una resposta ràpida i efectiva a les possibles víctimes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà