Prisma obrirà noves seus a l’Eliana i Marines

prisma

Tanca el curs a l’Hort de les Alfàbegues de Bétera

Els usuaris de Prisma, el programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria dirigit a persones amb algú problema de salut mental crònica, han tancat el curs amb una visita guiada a l’hort de les Alfàbegues de Bétera.

La celebració de fi de curs va començar amb una visita guiada a càrrec del mestre alfabeguer, Ramón Asensi. La regidora de serveis socials de Bétera, Marisa Martínez, va acompanyar als usuaris dels Prisma de Bétera, Riba-roja de Túria, Vilamarxant i La Pobla de Vallbona i a l’equip docent que van poder emportar-se una alfàbega de regal de l’Ajuntament de Bétera.

El centre de Bétera va acollir el posterior esmorzar en el qual les persones assistents van rendir un emotiu homenatge a la presidenta en funcions de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda. Van agrair la seua dedicació i esforç per ajudar-los a tractar la salut mental i per posar recursosper a ells i a les seues famílies.

Prisma obrirà pròximament noves seus a Marines i l’Eliana. L’objectiu de la Mancomunitat és ampliar la xarxa d’aquest recurs per a poder donar servei als veïns que el necessiten.

El pròxim 6 de setembre obriran de nou els centres de Bétera, Riba-roja de Túria, Vilamarxant i La Pobla de Vallbona per a començar el nou curs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà